Door Tom Brands op 12 september 2013

Update voorbereidingen gemeenteraadsverkiezingen 2014

Tot maandag 3 september 2013 konden leden zich bij de kandidaatstellingcommissie melden als kandidaat-fractielid. Inmiddels is de commissie druk met het voeren van gesprekken om tijdens de ledenvergadering van 4 december de ontwerp-lijst met kandidaten voor de gemeenteraads- verkiezingen te presenteren. Zoals bekend bestaat de kandidaatstellingcommissie uit Piet Bijl, Ali Wolves, Harry Vos, Yasemin Cegerek en Martin de Jong.

Voor vervulling van de positie van de lijsttrekker kunnen leden zich nog tot 1 oktober 2013 melden. Als slechts 1 kandidaat-lijsttrekker zich heeft aangemeld, maakt het afdelingsbestuur dit op 2 oktober 2013 bekend.

Het afdelingsbestuur doet in zijn vergadering van 20 november 2013 een marginale toetsing van de door de kandidaatstellingcommissie opgestelde ontwerp-kandidatenlijst. De (beoogd) lijsttrekker is voor deze bestuursvergadering uitgenodigd om advies te geven. Het afdelingsbestuur zendt de ontwerp-kandidatenlijst uiterlijk 22 november 2013 naar de leden. Inmiddels wordt er ook gewerkt aan het verkiezingsprogramma. De programmacommissie bestaat uit Chris Schouten, Tom Brands, Jolanda Reitsma, Marga Jonkman, Rens Smit, Jasper van Alten en Marten Ferwerda.

Het afdelingsbestuur organiseert op woensdag 4 december 2013 een ledenvergadering waarin het de definitieve ontwerp-kandidatenlijst alsmede het ontwerp-verkiezingsprogramma ter vaststelling aan de leden voorlegt. De ledenvergadering besluit tevens of en met welke partijen een eventuele lijstverbinding zal worden aangegaan.

 

Tom Brands

Tom Brands

Bekijk hier het profiel van Tom op de website van Waterschap Vallei en Veluwe. Tom (1984) is een geboren en getogen in Apeldoorn en woont samen met zijn vrouw Annemyn in Ugchelen. Groeide op in de wijk De Maten en heeft daarna een aantal jaar in het centrum van Apeldoorn gewoond. Heeft ruimtelijke ordening en

Meer over Tom Brands