Voorzitter bestuur/afdeling

Tom Brands

Tom (1984) is een geboren en getogen in Apeldoorn. Woont nu samen met zijn vriendin Annemyn in Ugchelen. Groeide op in de wijk De Maten en heeft daarna een aantal jaar in het centrum van Apeldoorn gewoond. Heeft ruimtelijke ordening en planologie gestudeerd. In het dagelijks leven sinds 2002 werkzaam in verschillende functies bij de Gemeente Apeldoorn (Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen, Communicatie, Economie) en betrokken bij verschillende andere initiatieven in de stad (Apeldoorner.COM, 055 Magazine, Plugged!). Op dit moment Relatiemanager Bedrijven bij de afdeling Economische Zaken en accountmanager voor bedrijven in de sector vrije tijd (toerisme, recreatie, horeca, detailhandel), de binnenstad en het stadsdeel noord-west.

Tom is van 2012 – 2014 bestuurslid en vice-voorzitter geweest van de afdeling. Sinds 2014 is hij voorzitter van het bestuur van de afdeling. Binnen het bestuur o.a. verantwoordelijk voor de communicatie, de website en de nieuwsbrief. Daarnaast betrokken bij de organisatie van bijeenkomsten zoals de Tafel van 10 en de Social Club.

“Ik ben een geboren en getogen Apeldoorner en zet mij graag in voor mijn gemeente (stad én dorpen). Ik probeer op een pragmatische en resultaatgerichte wijze mijn eigen steentje bij te dragen aan het mooier, leuker en socialer maken van Apeldoorn voor inwoners, ondernemers en bezoekers. En dat doe ik vanuit de uitgangspunten en beginselen van de sociaaldemocratie: Vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid, solidariteit en gelijke kansen en een eerlijke behandeling voor iedereen.”

 

Tom op…

Twitter | Linkedin | Facebook

E-mail: tom@tombrands.nl