Cultuurwandeling & Fietstocht – side events landelijk GroenLinks-PvdA congres in Apeldoorn

5 april 2024

Nog een paar nachtjes slapen en het GroenLinks-PvdA congres in onze prachtige Omnisport vindt plaats. Heb jij er ook al zin in? Wij wel en daarom hebben GroenLinks Apeldoorn en PvdA Apeldoorn een tweetal lokale activiteiten georganiseerd voorafgaand aan het congres, te weten een cultuurwandeling in de binnenstad op vrijdagavond 19 april en zaterdag 20 april een fietstocht van het station naar de congreslocatie via mooie stukjes van onze stad.

Een leuke manier voor congresgangers om kennis te maken met Apeldoorn! Fiets en/of wandel je met ons mee? Meer informatie en waar je aan te melden, lees hieronder.

Vrijdag 19 april cultuurwandeling

Wij gaan om 20.00 op stap met enkele ‘KOR-gidsen’, oftewel het museum voor Kunst in de Openbare Ruimte, een cultuurwandeling maken in de binnenstad. In Corona tijd hebben jonge Apeldoornse kunstenaars wandelroutes samengesteld langs kunst in onze parken en wijken. Daar is heel wat moois te zien, als men er maar even de tijd neemt om alles eens goed te bekijken … en dat gaan wij dus doen. Ga je met ons mee? Startpunt is Gigant (Nieuwstraat 377 te Apeldoorn). De wandeltocht duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop drinken we met elkaar een drankje in de binnenstad. Het is fijn om van te voren te weten hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten. Opgeven kan door te mailen naar: [email protected]

Zaterdag 20 april fietstocht

Vanaf het station in Apeldoorn vertrekken we om 8.30 – voor de vroege vogels onder ons – en ook om11.30 naar de congreslocatie Omnisport. We fietsen via het democratische hart van de stad langs een diversiteit aan wijken en laten we het open en groene karakter van de stad zien. De tocht duurt een half uur.

We verzamelen voor vertrek bij de ingang van de fietsenstalling aan de voorzijde van het station (Stationsplein). Daar is een groot aantal OV-fietsen op voorraad.

Wil je meefietsen? Meld je dan aan bij [email protected]

We doen ons best om de fietstocht ook toegankelijk te maken voor mensen met een lichte fysieke beperking, door middel van duofietsen. Geef alsjeblieft duidelijk aan bij je aanmelding wanneer je hier door gebruik van wilt maken.

 

Meer informatie over het congres lees je hier: https://groenlinkspvda.nl/partijcongres-2024/