Contact

Afdeling Apeldoorn
De PvdA Apeldoorn is een actieve afdeling met ruim 300 leden. Gedurende het jaar worden voor leden en belangstellenden verschillende activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd. Dit varieert van ledenbijeenkomsten, thema-avonden over (actuele) politieke onderwerpen en vanzelfsprekend de traditionele 1 mei viering op de Dag van de Arbeid.

Zin om meer bekend te worden met de afdeling? Lijkt het je interessant om een keer een vergadering van het bestuur bij te wonen? Neem gerust een keer contact op met de voorzitter van het bestuur.

 

Fractie Apeldoorn
Voor algemene informatie kunt u bellen met telefoonnummer 055-5801115 op maandag en donderdag tussen 9.00 en 12.00. Onze fractiemedewerker Natascha van den Berg staat u graag te woord. U kunt ons vanzelfsprekend ook een e-mail sturen. Voor algemene vragen kunt u uw e-mail richten aan e-mailadres pvda@apeldoorn.nl. Onze fractievoorzitter is Ties Stam.

Bestuur
Voor vragen aan het bestuur kunt u het beste contact opnemen met de voorzitter of de secretaris.

Ombudsteam
Wilt u graag contact met het ombudsteam dan kunt u een e-mail sturen naar ombudsteam-pvda-apeldoorn@hotmail.nl of bellen met telefoonnummer 06 41732333.

Bezoekadres
Raadhuisplein 8, kamer RH 110
Apeldoorn

Postadres
Postbus 9033
7300 ES Apeldoorn

Social media
Facebook: facebook.com/pvda.apeldoorn
Twitter: twitter.com/PvdA_Apeldoorn