Taartactie: bedankje voor sociaal betrokkenen

Door Rik Doljé op 24 december 2021

Iedereen moet mee kunnen doen in Apeldoorn. Schulden of een beperking mogen daarbij niet in de weg staan. Kansen van kinderen mogen nooit worden belemmerd door armoede. Discriminatie of uitsluiting om welke reden is niet acceptabel. Sociaal, betrokken, inclusief. Daar staat onze partij voor. Maar hebben zij, die zich voor deze kernwaarden, iedere dag belangeloos inzetten, een gezicht in onze stad? Kennen wij die man, die vrouw, die jongere die voor de ander het verschil maakt?

PvdA Apeldoorn gaat de komende tijd op zoek naar die bevlogen Apeldoorners, die zich met hart en ziel inzetten voor die ander. Zij die daarbij niemand vergeten, omdat juist in deze tijd die helpende hand zo hard nodig is. Om deze bijzondere en inspirerende Apeldoorners, die zich inzetten voor diverse vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven een gezicht te geven, gaat PvdA Apeldoorn naar hen op zoek om hen te verrassen met een heerlijke taart. In de aankomende nieuwsbrieven kunt u lezen welke vrijwilligers, bekend en wellicht onbekend, door onze taartenactie de aandacht krijgen die zij verdienen.

Want de initiatieven van deze bijzondere Apeldoorners inspireren en moedigen ons aan, om door te gaan en voor die ander het beste uit onszelf te halen. Want het gaat om ‘een Apeldoorn voor iedereen’.

De eerste taart is overhandigd aan Marco Beltman. Hij werkt als outreachend hulpverlener bij Stimenz en heeft een eigen stichting; Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Onlangs zat Marco 25 jaar in het vak. Marco kreeg op 22 december 2021 uit handen van Marga Jonkman en Rik Doljé een PvdA taart als dank voor het inzetten voor de zwerfjongeren in Apeldoorn.

Klik hier voor meer informatie over Marco Betman.

 

Rik Doljé

Rik Doljé

Mijn naam is Rik Doljé en samen met mijn vrouw Monique woon ik in het centrum van Apeldoorn. Als geboren Limburger heeft de liefde me rond mijn 18e naar Apeldoorn doen laten verhuizen. Na het afronden van mijn opleiding als HBO verpleegkundige heb ik enkele jaren met verschillende doelgroepen, voornamelijk in de psychiatrie, gewerkt. De

Meer over Rik Doljé