Oproep: doe mee met de PvdA campagne

Door Dirk Westerhof op 14 februari 2022

Doe jij mee met folderen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen? Help je mee om Apeldoorn roder te maken? We gaan graag met veel sociaal democraten de straat op om met mensen in gesprek te gaan over wat er leeft in hun wijk of dorp. We zijn nieuwsgierig naar wat er bij Apeldoorners speelt en wat wij daar mee kunnen. We  horen graag waar mensen bezorgd over zijn en wat ze blij maakt.

Meld je aan om mee te doen op 19 februari op winkelcentrum de Eglantier en 26 februari op winkelcentrum de Anklaar, beide van 10.00-12.00.

Op 5 en 12 maart a.s. zijn we de gehele dag te vinden op de Politieke Markt op het Raadhuisplein tezamen met de andere Apeldoornse politieke partijen. Ook dan kun je ons een paar uurtjes komen versterken.

Kom je of één of meerdere van deze momenten met ons folderen met een rode jas, sjaal of pet aan? Aanmelden hiervoor kan bij onze campagne coördinator Dirk Westerhof via de mail [email protected]

We gaan er mooi roodgekleurde campagnedagen van maken.

 

NB. Uiteraard zullen we deze activiteit (alleen) doen binnen de dan geldende corona-maatregelen.

Dirk Westerhof

Dirk Westerhof

Dirk Westerhof is algemeen bestuurslid en samen met Willy Kreeftenberg campagnecoördinator. Achtergrond en ervaring: Sinds 1981 woonachtig in Apeldoorn.  Getrouwd en 3 kinderen, en 1 kleindochter. Zelfstandig werkzaam als  Organisatie adviseur en  financieel specialist. Veel landelijke opdrachten uitgevoerd van Leeuwarden tot Maastricht, en van Amsterdam tot Enschede. Verder ben ik Vice Voorzitter van Talent Plus.

Meer over Dirk Westerhof