Fractiemedewerker

Natascha van den Berg

Natascha van den Berg

Over Natascha van den Berg

pvda@apeldoorn.nl

Sinds 2015 ben ik fractie medewerker van PvdA Apeldoorn en ondersteun ik de raadsleden en fractievertegenwoordigers daar waar nodig. De afgelopen jaren heb ik van dichtbij de fractieleden politiek actief gezien en daardoor is het bij mij ook politiek gaan kriebelen. Vandaar dat ik me kandidaat gesteld heb voor de gemeenteraadsverkiezingen en ik ben trots op de achtste plek die me is toebedeeld.

Als moeder met een PvdA-hart wil ik me er voor inzetten dat ieder Apeldoorns kind de kans krijgt om de beste versie van zich zelf te worden. Dat start met gelijke kansen voor kinderen ongeacht afkomst en goed onderwijs. Daarnaast moet een kind zich thuis, op school en in de buurt veilig voelen om de wereld te verkennen, vanaf de geboorte toegang tot betaalbare gezondheidszorg hebben en na zijn studie passend werk vinden. Als het niet lukt om je eigen broek hoog te houden, moet er een goed sociaal vangnet zijn en indien mogelijk vrijwilligerswerk. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen en wordt het nog fijner samenleven in Apeldoorn.

Natascha op …

TwitterLinked-in

Voor algemene informatie over PvdA Apeldoorn kunt u bellen met telefoonnummer 055-5801115 op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00: ik sta u dan graag te woord. U kunt ons vanzelfsprekend ook een e-mail sturen: pvda@apeldoorn.nl