Fractievertegenwoordiger en fractiemedewerker

Natascha van den Berg

Natascha van den Berg

Over Natascha van den Berg

pvda@apeldoorn.nl

Sinds 2015 ben ik fractie medewerker van PvdA Apeldoorn en de drijvende kracht achter de fractie. Naast allerhand administratieve zaken, draag ik verantwoordelijkheid voor communicatieve zaken zoals social media, nieuwsbrieven & website en organiseer werkbezoeken en andere bijeenkomsten. Ook volg ik raadsvergaderingen en lever inhoudelijke bijdragen aan politieke markten vanuit mijn rol als fractievertegenwoordiger.

De afgelopen jaren heb ik van dichtbij de fractieleden politiek actief gezien en daardoor is het bij mij ook politiek gaan kriebelen. Vandaar dat ik me voor de gemeenteraad kandidaat gesteld heb in 2018. Ik ben trots op de achtste plek die me was toebedeeld op onze lijst, maar met helaas te weinig zetels voor onze partij om me (nu) ook politiek actief in te kunnen zetten.

Als moeder met een PvdA-hart wil ik me ervoor inzetten dat ieder Apeldoorns kind de kans krijgt om de beste versie van zich zelf te worden. Dat start met gelijke kansen voor kinderen ongeacht afkomst en goed onderwijs. Daarnaast moet een kind zich thuis, op school en in de buurt veilig voelen om de wereld te verkennen, vanaf de geboorte toegang tot betaalbare gezondheidszorg hebben en na zijn studie passend werk vinden. Als het niet lukt om je eigen broek hoog te houden, moet er een goed sociaal vangnet zijn en indien mogelijk vrijwilligerswerk. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen en wordt het nog fijner samenleven in Apeldoorn.

Natascha op …

TwitterLinked-in

Voor algemene informatie over PvdA Apeldoorn kunt u bellen met telefoonnummer 055-5801115 op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00: ik sta u dan graag te woord. U kunt ons vanzelfsprekend ook een e-mail sturen: pvda@apeldoorn.nl