PvdA Apeldoorn zoekt kandidaat-raadsleden

Door Redactie op 30 januari 2021

PvdA Apeldoorn zoekt kandidaten! Meld je aan!

Graag vragen wij jullie aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Na de verkiezingen voor de Tweede Kamer (17 maart) starten wij met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De komende maanden zullen wij daarvoor nog de nodige inspanningen leveren: opstellen van profielschetsen (PvdA kandidaten voor de gemeenteraad en PvdA Apeldoorn lijsttrekker) en het schrijven van ons lokale verkiezingsprogramma’s. Eind maart ontvangen alle leden een oproep om zich te kandideren voor de gemeenteraad, ook zal er een oproep komen voor een lijststrekker. Hierna zal onze Kandidaatstellingscommissie in de periode mei – juli 2021 gesprekken voeren met de kandidaten en een kandidatenlijst op stellen.

Denk jij serieus na over een rol als volksvertegenwoordiger in de (lokale) politiek? Of ben je al zeker dat jij je gaat kandideren? En je wilt hiervoor graag goed opgeleid en voorbereid worden? Schrijf je dan in voor de gewestelijke Schaper leergang, óók als je nog twijfelt. Aanmelden kan tot 25 maart. Meer informatie is terug te vinden op de aanmeldpagina: https://www.pvda.nl/partij/opleidingen/jan-schaper-leergang-2021/

Wil je actief worden voor Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in Apeldoorn? Dit kan b.v. als vrijwilliger, als bestuurslid of als mogelijk kandidaat-raadslid. En wil je graag kennis maken met de huidige raadsleden, fractieleden of bestuursleden? Dat kan! Meld je dan aan via een email naar [email protected].

In april zullen wij een kennismakingsgesprek organiseren met de huidige fractie en het bestuur.

Onze partijvoorzitter Nelleke Vedelaar ziet je ook graag aansluiten bij onze partij en volksvertegenwoordigers. Bekijk Nelleke’s filmpje hier:

 

 

 

 

Redactie

Redactie

De redactie van de website van de PvdA Apeldoorn. Ik wil contact met de PvdA Apeldoorn Contactinformatie vindt u hier.

Meer over Redactie