PvdA en GroenLinks organiseren inzameling kerstpakketten voor Voedselbank Apeldoorn

8 december 2023

Het is weer december: de tijd van het jaar dat u mogelijk van uw werkgever een kerstpakket krijgt. Vaak zitten er producten in die niet helemaal uw smaak zijn en liggen nog tot komende zomer in uw voorraadkast voor u ze uiteindelijk weggooit omdat ze niet langer houdbaar zijn. Dat is toch zonde!

PvdA Apeldoorn organiseert samen met GroenLinks Apeldoorn een inzameling van kerstpakketten voor de voedselbank van Apeldoorn.

Wilt u ook uw kerstpakket of enkele onderdelen daarvan doneren aan de voedselbank?

De komende twee weken houdt PvdA Apeldoorn samen met GroenLinks Apeldoorn een inzamelingsactie van kerstpakketten (of onderdelen daarvan) voor de voedselbank Apeldoorn. We zijn op zoek naar producten die een langere houdbaarheid hebben, waar geen varkensvlees in zit en geen alcohol bevat.

Deze producten kunt u op zaterdag 23 december tussen 10.00 en 14.00 uur afgeven bij het oude Raadhuis waar de raadsfracties gevestigd zijn. Raadhuisplein 8, ingang Marktzijde.

Enkele bestuurs- en fractieleden zullen dan aanwezig zijn om de spullen in ontvangst te nemen en daarna naar de voedselbank te brengen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, maar wilt u wel graag producten doneren, dan komen wij graag bij u langs om ze op te halen. U kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected] of [email protected] en dan maken we met u een ophaalafspraak.

Alvast dank namens het bestuur en de fractie van de PvdA Apeldoorn en GroenLinks Apeldoorn, natuurlijk ook namens de Voedselbank Apeldoorn.