Door Tom Brands op 20 augustus 2013

Let op: Deadline nadert met rasse schreden!

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 zijn nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Leden met ambitie om zich in te zetten voor de lokale sociaal-democatie namens de PvdA Apeldoorn kunnen zich tot maandag 3 september 2013 melden als kandidaat fractielid bij de kandidaatstellingcommissie. De kandidaatstellingcommissie bestaat uit onze leden Piet Bijl, Harry Vos, Yasemin Cegerek, Martin de Jong en Ali Wolves. U kunt u aanmelding digitaal richten aan onze secretaris, Martine Berends, via e-mailadres [email protected]. Uw aanmelding dient vergezeld te worden van een motivatiebrief en een CV.

Primair geeft u aan bereid te zijn om de functie van volksvertegenwoordiger namens de PvdA Apeldoorn te willen vervullen. Daarnaast hebt u wellicht de ambitie om lijsttrekker/beoogd fractievoorzitter of wethouder te worden. U dient dit duidelijk aan te geven en te motiveren in uw brief.

Ook als u op een niet-verkiesbare plek wilt staan, nodigen wij u van harte uit uw interesse kenbaar te maken.

Belangrijke informatie:
– Draaiboek gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014
– Profielschets raadslid
– Profielschets fractie
– Profielschets lijsttrekker/beoogd fractievoorzitter
– Profielschets wethouder

 

Tom Brands

Tom Brands

Bekijk hier het profiel van Tom op de website van Waterschap Vallei en Veluwe. Tom (1984) is een geboren en getogen in Apeldoorn en woont samen met zijn vrouw Annemyn in Ugchelen. Groeide op in de wijk De Maten en heeft daarna een aantal jaar in het centrum van Apeldoorn gewoond. Heeft ruimtelijke ordening en

Meer over Tom Brands