Door Tom Brands op 14 november 2013

Vier EU kandidaat-lijsttrekkers PvdA in debat in Deventer

In mei 2014 vinden er verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. Bij de PvdA wordt de lijstrekker voor de partijlijst bij deze verkiezingen gekozen tussen 18 en 26 november. Alle vier kandidaten zullen op maandag 18 november as. aanwezig zijn in Deventer voor een debat op het Vogeleiland. Deze avond is openbaar toegankelijk.

De vier kandidaat-lijsttrekkers, Paul Tang, Zita Schellekens, Robbert Baruch en Benard Naron, zullen aanwezig zijn om zich voor te stellen aan geïnteresseerden en om in discussie te gaan over hun ideeën over Europa. Deze bijeenkomst op maandagavond vindt plaats in het paviljoen op het Vogeleiland (Stationsstraat 2). Inloop begint om 19:30 uur en de bijeenkomst start om 20:00 uur.

Tom Brands

Tom Brands

Bekijk hier het profiel van Tom op de website van Waterschap Vallei en Veluwe. Tom (1984) is een geboren en getogen in Apeldoorn en woont samen met zijn vrouw Annemyn in Ugchelen. Groeide op in de wijk De Maten en heeft daarna een aantal jaar in het centrum van Apeldoorn gewoond. Heeft ruimtelijke ordening en

Meer over Tom Brands