Door Redactie op 23 september 2014

Fokko Spoelstra kandidaat lijsttrekker PvdA Gelderland

Voor het lijsttrekkerschap van de Partij van de Arbeid Gelderland hebben zich in totaal vier kandidaten gemeld. Het gaat om oud-Statenlid Jaap Huurman, Statenlid Peter Kerris, oud-wethouder van Apeldoorn Fokko Spoelstra en Willy van Tuil. Mariëlle van der Leur maakte eerder bekend zich ook kandidaat te stellen, maar ze heeft zich toch terug getrokken. Ze heeft vanwege andere toekomstplannen besloten zich helemaal niet meer kandidaat te stellen voor de partij. In november is de online ledenraadpleging. Wie uiteindelijk de lijsttrekker voor de PvdA wordt voor de Gelderse Statenverkiezingen in 2015, wordt op 12 november bekendgemaakt.

Op zaterdag 1 november vindt er een lijsttrekkersdebat plaats in Apeldoorn.

 

Motivatie Lijsttrekkerschap PvdA voor de verkiezingen van Provinciale Staten 2015

Uit overtuiging kandideer ik mij voor het lijsttrekkerschap van de PvdA voor de Provinciale Statenverkiezingen 2015. De PvdA in Gelderland heeft een lijsstrekker nodig met een rood hart, die let op eerlijke kansen voor iedereen, gaat voor werkgelegenheid en het creëren van een sociaal ondernemersklimaat. En dat alles met respect voor de prachtige natuur die Gelderland kent.Ik wil die lijsttrekker zijn die zich sterk maakt om onze PvdA idealen te realiseren en tegelijkertijd intern en extern de partij verbindt. Zo kunnen we het meeste van onze idealen waarmaken.

Ik ben betrokken, ken een groot deel van Gelderland door het wethouderschap van Apeldoorn en mijn huidige werkzaamheden voor de Regio Commissie Noord Veluwe en het fonds (nationaal fonds voor vrede, vrijheid en veteranenzorg). Kort en bondig formuleren gaat me goed af, evenals het tot een goed einde brengen van complexe onderhandelingssituaties.

Gelderland levert je mooie en sociale Streken! Ik ga er voor.

Fokko Spoelstra

Redactie

Redactie

De redactie van de website van de PvdA Apeldoorn. Ik wil contact met de PvdA Apeldoorn Contactinformatie vindt u hier.

Meer over Redactie