Penningmeester bestuur en lid ondersteuningsteam

Jan de Heer

Jan de Heer

Over Jan de Heer

Ik ben op 27 april 1949 geboren in Leeuwarden. Ik heb in Groningen biologie gestudeerd en ben een tijd werkzaam geweest als leraar in het middelbaar onderwijs in Groningen. Aansluitend heb ik als projectleider milieu bij de gemeente Ten Boer gewerkt en als projectleider natuur en duurzame energie bij de provincie Fryslân.

Sinds 2015 woon ik in Beemte Broekland, vlak ten noorden van Apeldoorn. Daarvoor heb ik ruim veertig jaar gewoond in Noord Groningen in de gemeente Loppersum.  In 1977 werd ik actief voor de PvdA in Loppersum en ben daar achtereenvolgens twintig jaar raadslid en wethouder geweest.

De PvdA spreekt mij aan. Vanwege de brede maatschappelijke visie en de aanpak om samen de schouders er onder zetten zonder de eigen verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen. De gemeentelijke overheid staat dicht bij haar inwoners. Het is leuk en interessant om voor de inwoners te werken. Toch zal de gemeente iedere dag weer moeten bewijzen dat zij er is voor haar inwoners en niet andersom.