Door op 7 maart 2014

Rode Taart voor De Klup

Wederom is er weer een ‘rode taart’ uitgedeeld. Dit keer waren de vrijwilligers en deelnemers van de Klup de gelukkigen. Jurgen Klunder en Ilse de Graaf verrasten de vele vrijwilligers en deelnemers met een welverdiende traktatie. De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking in Apeldoorn en omgeving.

Wekelijks bieden ze activiteiten aan ruim 500 deelnemers op het gebied van dans en zang, ontmoeting, sport, hobby en creativiteit. Zowel ’s middags, ’s avonds en op zaterdag. Deze 25 activiteiten worden begeleid door ruim 100 vrijwilligers en stagiaires. Tevens organiseren ze vakanties, kindervakantiespelweken en evenementen.

Daarnaast zijn ze actief om waar mogelijk binnen of buiten de Klup mogelijkheden te ontwikkelen voor vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Klup heeft haar gebouw aan de Mariastraat 52 in het centrum van Apeldoorn en bestaat uit 3 verdiepingen. Gezellig bezig zijn, ontspannen, ontmoeten en plezier maken, dat is waar het om draait.

De gezelligste klup van Apeldoorn! Vrijwilligers waar we zuinig op moeten zijn. Weet jij een organisatie/vereniging die ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden mail dan naar pvda@apeldoorn.nl