Op naar een positieve campagne met een mooi resultaat!

Door Tom Brands op 31 januari 2018

Beste mensen,

We staan nu echt aan de vooravond van de campagne. Voor ons als lokale afdeling de belangrijkste campagne eens in de vier jaar, waar bij het alle hens aan dek is. Echter is de voorbereiding ook al geruime tijd bezig. Tijdens de algemene ledenvergadering van 1 november hebben we ons verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. U kunt beiden vinden op onze volledig vernieuwde website. Sinds de vaststelling van het programma en de kandidatenlijst  is de campagnecommissie volop bezig met plannen, filmen, flyers, magazines en foto’s maken. We gaan er weer flink tegenaan met veel positieve energie. De uitslag in Leeuwarden geeft ons goede hoop.

Op 7 februari is de aftrap van de campagne met de Social Club in Klein Berlijn in het bijzijn van onze partijvoorzitter Nelleke Vedelaar. U bent allemaal van harte welkom en neem vooral iemand mee! Ook als die persoon nog geen lid is van de PvdA. Wellicht kunnen we hem/haar die avond kennis laten maken met onze partij, waar we voor staan en enthousiast maken. En vanaf 7 februari gaan we tot aan de verkiezingen op 21 maart elke zaterdag de wijk in. Op onze website vindt u op de agendapagina een overzicht van alle activiteiten. Alle hulp is zeer welkom!

En hoewel de landelijke teneur vaak bepalend is voor de peilingen, gaan wij lokaal hoe dan ook onze uiterste best doen om een stevige, positieve en ook leuke campagne neer te zetten. Aan ons verkiezingsprogramma en onze kandidatenlijst zal het niet liggen. Want we hebben een verdomd goed verhaal en een lijst met capabele, ambitieuze en sociale mensen met het hart op de juiste plaats die er keihard voor willen gaan om samen Apeldoorn sociaal te houden. Met gelijke kansen voor iedereen en zekerheid van een baan, een dak boven je hoofd, betaalbare zorg, goed onderwijs en een wereld die we met vertrouwen kunnen over laten aan een volgende generatie.

We gaan er tegenaan! Met uiteraard hopelijk een mooi resultaat. Dat mooie resultaat definieer ik dan maar even als flink wat zetels, zodat we grote kans maken om deel uit te mogen maken van de coalitie, kunnen mee besturen en onze idealen en opgaven voor de stad en de mensen die daar wonen en werken kunnen realiseren.

Tom Brands
Bestuursvoorzitter PvdA Apeldoorn

 

Tom Brands

Tom Brands

Bekijk hier het profiel van Tom op de website van Waterschap Vallei en Veluwe. Tom (1984) is een geboren en getogen in Apeldoorn en woont samen met zijn vrouw Annemyn in Ugchelen. Groeide op in de wijk De Maten en heeft daarna een aantal jaar in het centrum van Apeldoorn gewoond. Heeft ruimtelijke ordening en

Meer over Tom Brands