Door Redactie op 30 oktober 2014

Gelderland kiest haar eigen toekomst

Gelderland kiest haar eigen toekomst

Vanaf 1 november aanstaande kunnen alle Gelderse PvdA-leden kiezen wie onze lijsttrekker wordt bij de belangrijke Provinciale Statenverkiezingen in 2015.

De afgelopen weken heeft u via levendige debatten en de (sociale) media met de kandidaten voor het lijsttrekkerschap kennis kunnen maken. Nu is het moment aangebroken om uw stem uit te brengen. Wie gaat de kar trekken in Gelderland? De gewestelijk vergadering koos enkele maanden terug namelijk voor een ledenraadpleging om de aanvoerder van de partij bij de Provinciale Statenverkiezingen aan te wijzen. Dat getuigt van durf en vertrouwen in de ledendemocratie.

De kandidaten
Fokko Spoelstra, Jaap Huurman, Peter Kerris en Willie van Tuil zijn kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Gelderland voor komende Provinciale Statenverkiezingen.

Digitaal stemmen
U ontvangt als lid per e-mail een unieke digitale stemcode. Met deze code kunt u eenvoudig uw stem uitbrengen op de kandidaat van uw keuze. Instructies vindt u in het e-mailbericht. Vanaf 1 november kan er gestemd worden, op 11 november om 12.00 uur sluit de (digitale) stembus.

Let op: het is belangrijk cookies te accepteren voor het uitbrengen van uw stem. Door cookies te accepteren kan worden geverifieerd of u bevoegd bent om te stemmen.

Stemmen per post
Heeft u geen e-mailadres? Dan ontvangt u de stemcode per post. U kunt daarmee digitaal uw stem uitbrengen. Is dat niet mogelijk, dan is er ook een stembiljet bijgevoegd. Het biljet stuurt u ingevuld per post naar ons op. Let op: volg de instructie op het stembiljet.

De uitslag
Op woensdag 12 november wordt de uitslag bekend gemaakt. U ontvangt hierover een bericht. We zien er naar uit onze toekomstige, door u zelf verkozen lijsttrekker aan u te mogen presenteren. Dus stem en maak van deze verkiezing een succes!

Slotdebat
Weet u nog niet op wie u moet stemmen? Zaterdag 1 november vindt het slotdebat plaats in Apeldoorn.

 

Redactie

Redactie

De redactie van de website van de PvdA Apeldoorn. Ik wil contact met de PvdA Apeldoorn Contactinformatie vindt u hier.

Meer over Redactie