Aan de slag voor de PvdA Apeldoorn!

Door Privé: Robin Martins op 31 mei 2018

Hallo!

Laat ik mij even aan u voorstellen want u kent mij nog niet. Ik ben Robin Martins (28 jaar) en zit sinds kort in het bestuur van PvdA- Apeldoorn als algemeen bestuurslid. Hoe is dat zo gekomen hoor ik u denken. Ik was al een tijdje opzoek naar de voor mij juiste politieke partij in mijn gemeente. De PvdA komt grotendeels goed overeen met mijn standpunten en ik wilde al eens eerder gaan kijken of deze partij wat voor mij was en of ik wat voor de partij kon betekenen in mijn geliefde Apeldoorn. De toevalligheid diende zich aan dat ik een grote club PvdA’ers tegen kwam in het winkelcentrum de Eglantier toen zij in de kou stonden te flyeren voor de gemeenteraadsverkiezingen(stelletje bikkels!). Van het een kwam het ander en zo zat ik opeens bij mijn eerste bestuursvergadering!

De ontvangst binnen de partij kan ik het beste omschrijven als een warm bad, een familie waar ik me gelijk bij thuis voelde. Ook heb ik al mijn steentje kunnen bijdragen en heb ik meegeholpen met het organiseren van de 1-mei viering, dat was tof omdat ik gelijk al iets concreets kon doen.

Inclusiviteit vind ik erg belangrijk in onze samenleving en is ook een van de punten waarvoor ik mij wil gaan inzetten, inclusie is wat ik voel in deze partij, dus dat is al een goede start!

Ik heb al jaren een politiek hart en hoop dat ik hem kan laten kloppen in het hart van de roos die de Partij van de Arbeid heet!

Robin Martins

Privé: Robin Martins

Privé: Robin Martins

Meer over Privé: Robin Martins

Waar ben je naar op zoek?