10 juni 2015, om 21:30, Achterbar Finnegan's Irish Pub, Hoofdstraat/Caterplein, Apeldoorn | Achterbar Finnegan's Irish Pub, Hoofdstraat/Caterplein, Apeldoorn

PvdA Social Club

Op woensdagavond 10 juni is de eerste editie van de PvdA Apeldoorn Social Club. Onder het genot van een drankje worden genodigden geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen een politieke partij, in dit geval de PvdA. Hoe zit zo’n politieke partij nu in elkaar? Wat doet een wethouder? En wat doet een fractievoorzitter? Tijdens deze avond in de achterbar van de Finnegan’s Irish Pub worden de genodigden geïnformeerd over hoe het werkt binnen een politieke partij. Al je vragen over de politiek kun je tijdens deze avond stellen.

Als speciale gast is ook de voorzitter van de landelijke PvdA aanwezig, dhr. Hans Spekman. Verder zullen fractievoorzitter Marga Jonkman en wethouder Johan Kruithof toelichten over wat zij zoal doen in hun functie. Ook Tweede Kamerlid Yasemin Cegerek zal aanwezig zijn. De bijeenkomst is voor PvdA-leden en genodigden.

Behalve dat de bijeenkomst informatief en interessant is, zorgen we er ook voor dat het gezellig is.