19 april 2014, om 15:00, Wijkcentrum Orka, Germanenlaan 360, Apeldoorn | Wijkcentrum Orka, Germanenlaan 360, Apeldoorn

Europees PvdA-lijsttrekker Paul Tang in gesprek met bewoners Apeldoorn

Paul Tang, Partij van de Arbeid-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen, bezoekt zaterdag 19 april Apeldoorn. Ook de nummer 2 van de lijst, Agnes Jongerius, is van de partij. Samen met Jongerius, de Apeldoornse fractievoorzitter Marga Jonkman en de lokale PvdA-afdeling gaat Tang in gesprek met de bewoners van Apeldoorn-West om te horen wat er onder hen speeltuin. Paul Tang, Marga Jonkman en de lokale PvdA’ers zijn van 13.30 tot 15.00 uur in de wijk te vinden.

Tang wil met de PvdA in het Europarlement werken een Europa waar mensen centraal staan. “Meer banen hier in Nederland. Het aanpakken van banken en bonussen. Het tegengaan van de oneerlijke verdringing van werk. Een samenleving die gebaseerd is op verdraagzaamheid en niet op haat en nijd tussen mensen. Dat is waar de Partij van de Arbeid voor staat”, zegt Tang.

“Veel kunnen we in Nederland zelf. Maar voor gezamenlijke uitdagingen hebben we elkaar in Europa nodig. Samen laten we banken weer werken voor spaarders in plaats van voor de eigen winst. Samen kunnen we de zaken die niet goed gaan in Europa veranderen. Overdreven bemoeizucht en doorgeslagen marktdenken pakken we aan.”

Paul Tang zat van 2007 tot en met 2010 voor de PvdA in de Tweede Kamer. Hij was woordvoerder financiën. Op donderdag 22 mei zijn de verkiezingen voor het Europees parlement.

Dag en datum: Zaterdag 19 april 2014
Tijdstip: Van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Orka, Germanenlaan 360, Apeldoorn