17 maart 2014, om 17:00, Dok Zuid | Dok Zuid

Bezoek staatssecretaris Sharon Dijksma aan Apeldoorn

PvdA-staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) komt maandag 17 maart naar Apeldoorn. Samen met de Apeldoornse PvdA-lijsttrekker Marga Jonkman en PvdA-wethouder Johan Kruithof gaat zij  in Apeldoorn Zuid in gesprek met inwoners en roept hen op te gaat stemmen op woensdag 19 maart voor de gemeenteraadsverkiezingen.

“We zetten alles op alles om mensen op te roepen woensdag 19 maart naar de stembus te gaan”, zegt PvdA-lijsttrekker in Apeldoorn, Marga Jonkman. “Het zijn belangrijke verkiezingen want de gemeente krijgt er meer taken bij. Er is echt iets te kiezen. Wij willen een gemeente die omkijkt naar mensen die net dat steuntje extra nodig hebben bij het zoeken naar een baan of bij het krijgen van zorg. Daar staan we voor.”

“Wij hebben als lokale afdeling van een landelijke partij veelvuldig overleg met Tweede Kamerleden en bewindspersonen in Den Haag. Zeker gezien de taken op het gebied van de zorg die op ons als gemeenten af komen. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat onze landelijke politici hun oor te luister leggen in de wijk, met hun voeten in de klei, dichtbij de mensen waar het om gaat”, zegt PvdA-wethouder Johan Kruithof.

De start is om 15.00 uur in Dok Zuid.

 

– De pers is van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn, maar wij stellen het zeer op prijs als u dit van tevoren even laat weten.