3 maart 2014, Marktplein | Marktplein

Bezoek Minister Jet Bussemaker aan Apeldoorn

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen die op 19 maart 2014 worden gehouden doen PvdA-Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en PvdA-staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken Apeldoorn aan.

Bezoek Minister Jet Bussemaker
Minister Bussemaker zal op maandag 3 maart samen met de Apeldoornse PvdA-wethouder Onderwijs Johan Kruithof en lijsttrekker Marga Jonkman een bezoek brengen aan de Hogere Hotelschool school Apeldoorn van Saxion (14.30 uur) en aan Business University Wittenborg Apeldoorn (16.00 uur). Daar gaan zij in gesprek met schoolbestuur en studenten. Voor de campagne gemeenteraadsverkiezingen zullen zij voorafgaand aan het bezoek van beide onderwijsinstellingen de maandagmarkt op gaan om 12.30 en vervolgens de Hoofdstraat, om in gesprek te gaan met mensen op straat.

Bezoek staatssecretaris Sharon Dijksma
Staatssecretaris Sharon Dijksma doet op maandag 17 maart Apeldoorn aan. Na een bezoek aan de Hoofdstraat van 14.00 – 15.00 uur waar zij in gesprek gaat met mensen op straat, zal zij met wethouder Johan Kruithof en PvdA-lijsttrekker Marga Jonkman een bezoek brengen aan het Apeldoornse bedrijf ITS.

 

– De pers is van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn, maar wij stellen het zeer op prijs als u dit van tevoren even laat weten.