1 mei viering

1 mei 2019, van 17:00 tot 20:30, Foenix / Loods 17, Vlijtseweg 136 te Apeldoorn | Foenix / Loods 17, Vlijtseweg 136 te Apeldoorn
Op 1 mei bent u van harte welkom voor een gezellige bijeenkomst inclusief gezamenlijke maaltijd bij Loods17 / Foenix op het Zwitsal-terrein aan de Vlijtseweg. Net als vorig jaar is het een ‘net-niet-meer-helemaal-nieuwe-stijl’ 1 mei viering. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs … ook niet-partijleden zijn welkom.
Vanaf 17.00 uur is de inloop van de 1 mei viering, maar het is ook heel leuk om eerder te komen en eerst lekker rond te snuffelen bij kringloopwinkel Foenix. Naast gezellig samen eten geeft Foenix een introductie over haar activiteiten met betrekking tot inclusieve samenleving en circulaire economie. Ook stelt onze Gelderse kandidaat Europarlementariër, Mark Lauriks, zich voor en vertelt over de komende Europese Verkiezingen en beantwoord uw vragen.
We vragen een eigen bijdrage in de kosten van 6 euro voor de maaltijd (buffetje) inclusief koffie of thee na en 1 andere consumptie. In verband met de inkoop en bereiding van het eten vragen we u om u op te geven – uiterlijk 28 april – bij Denise Martins via telefoonnummer 06 51916274. Ook eventuele dieetwensen kunt u dan aan haar doorgeven.