Door op 19 oktober 2016

Meedenken, meeschrijven, meedoen! Ledendemocratie en het partijcongres

Beste leden,

Het partijbestuur heeft van de leden de opdracht gekregen om de partijdemocratie te verbeteren door meer leden te betrekken bij de voorbereiding van het congres. Vanaf maandag 24 oktober staan de congresstukken op pvda.nl. Ook is het vanaf 24 oktober mogelijk om online ideeën op www.ledenkamer.pvda.nl te plaatsen. Over deze ideeën kan online worden gediscussieerd en zo mogelijk volgen hieruit moties of amendementen. Elk PvdA-lid kan hier aan meedoen.

Maar,  het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk offline met elkaar in discussie te gaan en ideeën te bespreken. De PvdA Apeldoorn wil de ledendemocratie in alle vormen oppakken en daarom is er op vrijdag 28 oktober van 20:00 – 22:00 op het fractiekantoor (Raadhuisplein 8) de mogelijkheid om naar aanleiding van de congresstukken ideeën, moties of amendementen te bespreken. Al deze ideeën, moties of amendementen worden online op www.ledenkamer.pvda.nl geplaatst, maar tevens meegenomen naar het gewestelijk voorcongres op 19 november te Velp.

Mocht u mee willen denken en schrijven op 28 oktober stuurt u dan voor 26 oktober een mailtje naar [email protected], zodat we van te voren weten hoeveel stoelen we moeten neerzetten.

Bekijk de video Van idee naar congres voor een duidelijke uitleg hoe het in elkaar zit.

Hartelijke rode groet,

Ilse de Graaf