Door Marga Jonkman op 1 maart 2015

Campagne PvdA op winkelcentrum de Eglantier

Zaterdag 28 februari was de PvdA Apeldoorn weer op stap. Dit keer waren we in het winkelcentrum De Eglantier. Het is altijd weer goed om te zien hoeveel mensen er naar dit prachtige winkelcentrum komen.

De Apeldoornse kandidaten voor de Statenverkiezingen: Fokko Spoelstra, Tom Brands en Harry de Jong en kandidaat voor de waterschapsverkiezingen:Eppo Gutteling waren aanwezig. Evenals Yasemin Cegerek, ons tweede kamerlid, mensen vanuit het bestuur, de fractie en enthousiaste PvdA-leden. Een leuke club mensen, die enthousiast ons PvdA-beleid uitdragen en de Apeldoorners overtuigden om toch vooral voor onze Apeldoornse kandidaten in de Staten en het waterschap te gaan stemmen. Het was heerlijk weer en dat is altijd goed voor de stemming.

Wat opviel is dat er steeds meer mensen positief zijn over de PvdA landelijk (want daar gaat het vaak over). Ik hoorde opmerkingen als: “ik hoop wel dat de PvdA nu blijft doorgaan, het gaat goed zo”. Er werden opmerkingen over de decentralisaties gemaakt, dat “Een vandaag” zo’n mooi beeld over Apeldoorn gaf. Het zou fijn zijn dat wat wij allang weten nu ook op straat en niet te vergeten in de krant tot een omslag in het denken zou kunnen leiden en de PvdA weer op sterkte komt.

IMG_3126

Wordt vervolgd…….

Bekijk hier alle foto’s.

Marga Jonkman

Marga Jonkman

Mijn naam is Marga Jonkman. Ik ben getrouwd en moeder van 3 inmiddels volwassen kinderen. Naast mijn gezin ben ik in het dagelijks leven kinder- en jeugdpsycholoog in Apeldoorn. Ik ben al bijna 30 jaar lid van de Partij van de Arbeid. Hoe komt iemand bij de PvdA terecht, vraagt u zich misschien af? Ieder

Meer over Marga Jonkman

Waar ben je naar op zoek?